De trainer

“If you do not change direction,
you may end up where you are heading.”

Buddha

cropped-daisies-growing-in-the-wild-1626642.jpg

De training wordt gegeven door Sabina Huurneman.

‘Ik ben jarenlang ernstig beperkt geweest door het chronisch vermoeidheids syndroom CVS (ME).
Hierdoor weet ik hoe frusterend en stressvol het is als je niet kunt doen wat je zou willen doen. En hoe het is om met beperkingen om te gaan en hoe je hierin verder kunt groeien.
In de moeilijkste jaren kwam ik weinig buiten, ik kon maar korte stukjes lopen op goede dagen, en ik kon me nauwelijks genoeg concentreren om te kunnen lezen.
Na jaren langzaam maar stabiel herstel leef ik nu een fijn vol leven. Ik heb een gezin met twee kinderen, geef trainingen, en doe aan hardlopen. Ik help graag mensen met kleine of grote stress om weer in hun kracht te staan en te ervaren hoe bewustzijn het leven verrijkt.’

“Het zijn niet de omstandigheden die bepalen hoe jij je voelt, het is je eigen houding tegenover die omstandigheden.”

De Dalai Lama

‘Mindfulness lijkt soms een bevlieging, een mode-ding. Dat is jammer. Ik ben al jaren ‘bevlogen’; elke dag merk ik hoeveel energieker, prettiger, vrijer en creatiever het leven is als je bewust bent van wat je doet en denkt. Ik zou het erg leuk vinden als je dat bij de training komt ervaren!
Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer en heb mijn opleiding gedaan bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness trainers, de VMBN (hoogste categorie) en bij het netwerk voor bewustwording Bewust Bollenstreek en werk samen met Welzijnsorganisaties en gemeenten in de Bollenstreek.
Verder heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, zoals NLP, Ismakogie, Healing en Reiki en het Gupta Programma.’

Lid van

Zie ook mijn profiel op de pagina trainers van het Centrum voor Mindfulness.

Wijk Samenwerkings Verband

“Wied het onkruid uit je gedachten en laat het geluk groeien.”

240_f_78820612_7pjnfs2c1lkcneyrt3iji5bfkvunkcxh

Reacties zijn gesloten.