Trainingen

“Get out of your mind,

and into your life.”

Steven Hayes

240_f_66759899_hs6hwlqc5c98zae06caklvjecft7nexv

Donderdag 19 september 2019 start de MBSR (de officiële Mindfulness training van acht weken) .
Oktober 2019 begint weer de vervolgtraining Meer Mindfulness
(precieze datum volgt binnenkort).

In verband met het kennismakingsgesprek dat aan de training vooraf gaat is het prettig om aan te melden ruim voor de training begint.

Kosten van de MBSR-training van 8 avonden en een dag, een cursusboek met lesstof, oefenmateriaal en audiobestanden zijn € 450,-.
Een aantal verzekeraars vergoedt de MBSR-training voor een deel of helemaal. Meestal moet de trainer hiervoor zijn aangesloten bij de beroepsvereniging. Ik ben aangesloten bij de VMBN, (hoogste) categorie 1 gecertificeerd. Zie verder hiervoor de voorwaarden van je verzekering.
Er zijn ook meerdere werkgevers die de training vergoeding in het kader van scholing of verzuimpreventie.
Voor mensen die geen vergoeding ontvangen en die afhankelijk zijn van een uitkering is er de vroegboekkorting.
Wanneer je je minimaal een maand voor het begin van de training aanmeldt, geldt er in zo’n geval een korting van € 75,-.
Daarnaast is er in overleg de mogelijkheid in twee termijnen te betalen.

De trainingen worden gegeven in een kleine groep (5-11 personen).
Aanmelden kan via deze website, zie hiervoor het menu of klik hier.

De training wordt gegeven in de ruimte van Marlous van der Zande (kunstzinnige therapie) op de  Industriekade 1 (hoek Jonkheer Mockkade) in Hillegom.


De vervolgtraining ‘Meer Mindfulness‘ is bedoeld voor mensen die de officiële Mindfulness training hebben gedaan en die graag verder aan de slag gaan met een eigen plan van aanpak om Mindfulness (meer) plek in hun leven te geven. Misschien heb je geen half uur of drie kwartier per dag, maar wil je wel graag wat vaker korter mediteren. Misschien vind je het prettig Mindfulness meer toe te passen in je werkdagen, of zijn er specifieke situaties waar je stress wilt verminderen. Of ben je toe aan meer manieren en nieuwe meditaties om Mindfulness  te beoefenen.
‘Meer Mindfulness’ is een training van drie avonden met nieuwe oefeningen, waaronder verschillende nieuwe (korte en langere) audiobestanden. Je kijkt concreet waar en hoe je Mindfulness (nog wat meer) toe wilt passen en in welke vorm. Op een manier die bij jou en je leven past.
Kosten voor drie avonden, audiomateriaal en cursusboekje: € 140,-.

Wil je graag eerst kennismaken of heb je vragen, dan kun je eerst vrijblijvend (en kosteloos) een gesprek aanvragen. Stuur daarvoor een email naar sabina@mindfulnesshillegom.nl.

Mindfulness individueel, persoonlijke coaching

In bepaalde gevallen is het mogelijk de training individueel te volgen. Samen bekijken we welke vorm het beste past.

Vervolg training De kracht van je aandacht.

Wie MBSR heeft gedaan, of langere tijd ervaring heeft met mediteren, en interesse heeft in werken met eigen energie is er de training
De kracht van je aandacht.
Meer informatie over data en locatie volgt op de website. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Sabina@mindfulnessHillegom.nl.


Aangesloten bij

Reageren is niet mogelijk