Trainingen

“Get out of your mind,

and into your life.”

Steven Hayes

240_f_66759899_hs6hwlqc5c98zae06caklvjecft7nexv

In 2019 starten nieuwe trainingen en mindfulness avonden:

In januari start een groep op donderdagavond: 17, 24 en 31 januari, 7, 14, 21 februari en zaterdag 23 februari trainingsdag, 7 en 14 maart.
In verband met het kennismakingsgesprek dat aan de training vooraf gaat is het prettig aan te melden ruim voor de training begint.

De data van de Mindfulness training in maart en van de vervolgtraining Meer Mindfulness (planning februari) volgen binnenkort. Als je interesse hebt dan kun je een email sturen, dan houd ik je op de hoogte wanneer die data bekend zijn.
Ook zijn er regelmatig Mindfulness avonden voor mensen die de training hebben gedaan. Veel mensen vinden het prettig samen Mindfulness te beoefenen en stimulerend voor het thuis beoefenen.

De training wordt gegeven in een kleine groep (5-11 personen) en bestaat uit 8 donderdagavonden (19.30 tot 22.00 uur) en een trainingsdag op zaterdag (van 10.00 tot 15.00 uur).
De vervolgtraining Meer Mindfulness is op maandagavond.

De locatie is Stationsweg 25  Hillegom (Wonderland), op loopafstand van het station en met ruime parkeergelegenheid.
Kosten van de training van 8 avonden en een dag, een cursusboek met lesstof, oefenmateriaal en audiobestanden zijn € 450,-.
Een aantal verzekeraars vergoedt de MBSR-training voor een deel of helemaal. Meestal moet de trainer hiervoor zijn aangesloten bij de beroepsvereniging. Ik ben aangesloten bij de VMBN, (hoogste) categorie 1 gecertificeerd. Zie verder hiervoor de voorwaarden van je verzekering. Ook zijn er meerdere werkgevers die de training vergoeden in het kader van scholing of verzuimpreventie.
Voor mensen die geen vergoeding ontvangen en afhankelijk zijn van een uitkering is er de vroegboekkorting.
Wanneer je je minimaal een maand voor het begin van de training aanmeldt, geldt er in zo’n geval een korting van € 50,-.
Daarnaast is er in overleg de mogelijkheid in twee termijnen te betalen.

Aangesloten bij

 

Wil je graag eerst kennismaken of heb je vragen, dan kun je eerst vrijblijvend (kosteloos) een gesprek aanvragen. Stuur daarvoor een email naar sabina@mindfulnesshillegom.nl.

Mindfulness individueel, persoonlijke coaching

In bepaalde gevallen is het mogelijk de training individueel te volgen. Samen bekijken we welke vorm het beste past.

 

Vervolg training De kracht van je aandacht.

Wie MBSR heeft gedaan, of langere tijd ervaring heeft met mediteren, en interesse heeft in werken met eigen energie is er de training De kracht van je aandacht.
Meer informatie over data en locatie volgt op de website. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Sabina@mindfulnessHillegom.nl.

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk