Trainingen

“Get out of your mind,

and into your life.”

Steven Hayes

240_f_66759899_hs6hwlqc5c98zae06caklvjecft7nexv

De nieuwe trainingen en mindfulness-avonden januari – maart 2019

11 en 18 februari en 4 maart Vervolgtraining Meer Mindfulness.

Maandagavond van 19.30-22.00 uur.
Kosten: € 140,-. Voor wie de officiële Mindfulness training van acht weken heeft gedaan. Meer informatie zie hieronder.

28 maart – 6 juni 2019 MBSR (de officiële Mindfulness training van acht weken)

Donderdag 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april, 16 en 23 mei, 6 juni, van 19.30 tot 22.00 uur en zaterdag 25 mei trainingsdag van 10.00 tot 15.00 uur.
In verband met het kennismakingsgesprek dat aan de training vooraf gaat is het prettig om aan te melden ruim voor de training begint.
Deze training wordt gegeven op de nieuwe locatie Industriekade 1 (hoek Jonkheer Mockkade) in Hillegom.

De vervolgtraining ‘Meer Mindfulness‘ is bedoeld voor mensen die de officiële Mindfulness training hebben gedaan en die graag verder aan de slag gaan met een eigen plan van aanpak om Mindfulness (meer) plek in hun leven te geven. Misschien heb je geen half uur of drie kwartier per dag, maar wil je wel graag wat vaker korter mediteren. Misschien vind je het prettig Mindfulness meer toe te passen in je werkdagen, of zijn er specifieke situaties waar je stress wilt verminderen. Of ben je toe aan meer manieren en nieuwe meditaties om Mindfulness  te beoefenen.
‘Meer Mindfulness’ is een training met nieuwe oefeningen, waaronder verschillende nieuwe (korte en langere) audiobestanden. Je kijkt concreet waar en hoe je Mindfulness (nog wat meer) toe wilt passen en in welke vorm. Op een manier die bij jou en je leven past.

De trainingen worden gegeven in een kleine groep (5-11 personen).
Aanmelden kan via deze website, zie hiervoor het menu.
De locatie is Stationsweg 25  Hillegom (Wonderland), op loopafstand van het station en met ruime parkeergelegenheid.
Kosten van de training van 8 avonden en een dag, een cursusboek met lesstof, oefenmateriaal en audiobestanden zijn € 450,-.
Een aantal verzekeraars vergoedt de MBSR-training voor een deel of helemaal. Meestal moet de trainer hiervoor zijn aangesloten bij de beroepsvereniging. Ik ben aangesloten bij de VMBN, (hoogste) categorie 1 gecertificeerd. Zie verder hiervoor de voorwaarden van je verzekering. Ook zijn er meerdere werkgevers die de training vergoeden in het kader van scholing of verzuimpreventie.
Voor mensen die geen vergoeding ontvangen en afhankelijk zijn van een uitkering is er de vroegboekkorting.
Wanneer je je minimaal een maand voor het begin van de training aanmeldt, geldt er in zo’n geval een korting van € 50,-.
Daarnaast is er in overleg de mogelijkheid in twee termijnen te betalen.

Aangesloten bij

Wil je graag eerst kennismaken of heb je vragen, dan kun je eerst vrijblijvend (kosteloos) een gesprek aanvragen. Stuur daarvoor een email naar sabina@mindfulnesshillegom.nl.

Mindfulness individueel, persoonlijke coaching

In bepaalde gevallen is het mogelijk de training individueel te volgen. Samen bekijken we welke vorm het beste past.

Vervolg training De kracht van je aandacht.

Wie MBSR heeft gedaan, of langere tijd ervaring heeft met mediteren, en interesse heeft in werken met eigen energie is er de training De kracht van je aandacht.
Meer informatie over data en locatie volgt op de website. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Sabina@mindfulnessHillegom.nl.

Reageren is niet mogelijk